Yhteiskunnasta

Homosaatio 2024

Keventävä uutinen vuodelta 2024:

Jari Sillanpään johtamat oikeistohomot ovat kaapanneet Suomessa vallan ja julistaneet maan homodemokraattiseksi homovallaksi. Asiantuntijoiden mukaan kaappaukseen on vaikuttanut Venäjän päätös julistaa homoseksuaalisuus pakolliseksi, eivätkä suomalaiset homopiirit ole halunneet syrjäytyä eurooppalaisesta homoperheestä. Venäläisten lakia pidetään edistyksellisenä ja merkkinä siitä, että Venäjä on tullut rytinällä osaksi länsimaista kulttuuriperhettä. Tiettävästi Suomessakin on jo suunnitteilla homopoliisipartioita iskemään vielä vapaana liikkuvia heteroita.

 

Iskuyrityksiä vastustavat ääriheterot tultaneen merkitsemään, ehkäpä hihamerkein, jotta turvallisempi kadulla liikkuminen voidaan taata jokaiselle homolle. Äärikristillinen ajatuspaja ’Me ollaan kaikki homoja’ on esittänyt homotusleirejä ainakin Punkalaitumelle. Ideaa tukee äärianarkistinen äärivasemmistolainen äärihomoileva Hajottakaa kaikki -järjestö. Homopakkoa pidetään yleisesti ihmisoikeutena, joten se on taattava kaikille sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta.

 

Heterojen määrästä on vaihtelevia arvioita, sillä kaikki eivät uskalla tunnustaa suuntautumistaan. On toisaalta väitetty, että viimeinen hetero lähti Suomesta viime viikolla, kun mukahomo Alexander Stubb muutti Brysseliin homoasiainkomissaariksi. Monien heterojen pelätään siirtyneen maan alle ja radikalisoituneen. Tästä on esitetty epäilyjä ainakin eräiden heteroghettoina tunnettujen kaupunkien osalta. Radikaalien piiloheteroiden liikehdintää on ollut yhä vaikeampi seurata. Viimeksi kuukausi sitten tullissa kiinni jääneen viiden kilon heteropropagandalastin vastaanottajia etsitään yhä Seinäjoelta.

 

Venäjän uuden homokeisarin hanke Itä-Euroopan kattavasta Homostoliitosta saattaa lisätä entisestään naapurimaiden homopaineita.

 

Kirjoitus on täysin viihteellinen, eikä sen tarkoituksena ole loukata.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Taisto Merilä

Yritysmaailmasta homosaation eturintamassa on ollut sloganistaan ”Kaikissa meissä asustaa pieni imettäjä” tunnettu jättimeijeri Arja, jonka uusi äidinmaitokorvike ”Jokahomon mölö” on myös hyväksytty pakolliseksi kouluihin.

Sampo Marjakangas

Tekstisi on nimenomaan hauska ja viihdyttävä, sillä en pysty katsomaan sitä miltään muulta kantilta kuin että tämäkö on se mitä ns. homosaatiota pelkäävät ihmiset pelkäävät. Tämä katsonta saa tekstin tuntumaan irvailulta homosaatio pelkoa kohtaan.

Käyttäjän MarkkuJohannesLikitalo kuva
Markku Likitalo

Putin on tietysti vielä vallassa ja kyllästynyt medevedevin kanssa pääministeri-presidenttiarvonimillä pallotteluun ja ottanut asiakseen tehdä Venäjästä keisarikunnan perinteikkäästi, tietysti valtaa pönkittääkseen hän on julistanut itsensä rehvakkaasti homokeisariksi.