Yhteiskunnasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Jääkiekon MM-kisat

MM-floppi - mielipide

Leijonat välttivät mitalin jääkiekon arvokisoista nyt neljättä kertaa putkeen. 26 ottelua, joista puolet voittoja. Niistä 10 tuli "kakkostason" maista ja kolme huippumaista, joita vastaan pelattiin 12 kertaa.

 

Jääkiekko yhdisti suomalaiset

Kun katsoi jääkiekon MM-kisojen loppuottelun jälkeen pettyneitä suomalaispelaajia, sääliksi kävi. Patrik Laine istui hajareisin jään pinnassa pää painuksissa. Itku ei ollut kaukana. Ketään ei naurattanut. Kanada oli parempi.

Pieni, urhea Suomi taisteli hyvin, mutta jäi hopealle. Mediassa kultaa kuulutettiin ennen loppuottelua jo varmana tapauksena. Ehkä joku oli varautunut siihenkin, että monien urotekojen jälkeen seuraa rangaistus eikä palkinto.

Miksi keski-ikäinen nainen pitää jääkiekosta?

Hypin sohvalta lattialle, lattialta nojatuoliin. Huuto oli kova. Välillä ympäri huonetta ja lopulta takki niskaan ja ovesta ulos Suomen lippu kainalossa. Helsingin Mäkelänkatu täyttyy tööttäilevistä autoista, joiden ikkunoista liehuivat Suomen liput. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. 

Pronssipeli on tärkeä peli MM-tasolla

Jääkiekon mm-kisat ovat jälleen edenneet siihen pisteeseen, jossa aletaan ratkoa kisojen mitalien kohtaloa. Välierissä voittaneet joukkueet jatkavat taistelemaan kullasta, kun taas hävinneiden kohtalona on pronssipeli. Joka vuonna joku sanoo jotain negatiivista pronssipelistä ja sen turhuudesta, vaikka tähän ei välttämättä ole aihetta.

 

Mm-kisojen puolivälierien ennakot

MM-kisat jatkuvat taas torstaina 14.5, kun kahdeksan parasta joukkuetta ottavat mittaa toisistaan puolivälierissä. Pelin henki on selvä - voitolla pääsee jatkoon, tappiolla kisat päättyvät välittömästi.


Alta voit lukea ennakot peleihin.

 

USA - Sveitsi (Kello 16.15)

 

Aukeaako Sveitsin maalihanat?

 

Ruotsalaisetko tämän aloittivat Suomen illan pelistä ?

 

Suomi pelaa tänään illalla alkusarjan viimeisen ottelunsa Venäjää vastaan.

Ruotsin puolella on aloitettu kannunvalinta häviääkö Suomi (tahallaan ?)  Venäjälle, jotta  saisi seuraavassa ottelunsa vastaansa Ruotsin. Aftonbladet on toimeenpannut lukijaäänestyksen, kenet Ruotsi haluaisi seuraavaksi vastustajaksi Suomen vai Venäjän.

Vilket lag HOPPAS du att Tre Kronor möter i kvarten?

Finland 71.8% 

Ryssland 28.2% 

Julkaise syötteitä